Over Ons

O

Hallo bezoeker,

Ik heet u van harte welkom op HondenGezond.nl – de website over gezondheid en welzijn van honden.

Mijn naam is Agnes Waninge en ik ben mede-oprichter van HondenGezond.nl en schrijf regelmatig nuttige en leerzame artikelen over honden.

Mijn passie ligt bij huisdieren, met name honden, en ik heb het altijd boeiend gevonden om zoveel mogelijk te weten te komen over mijn hobby´s.

Zoals mijn moeder vroeger zei als ik weer eens een hond, kat, rat, cavia of konijn wilde: ga er eerst maar eens goed over lezen. En dat deed ik dan ook, hele boeken vol informatie verslond ik over mijn favoriete dieren.

Jarenlang had ik de droom om dierenarts te worden, helaas is die droom nooit waar geworden, maar met mijn studie biologie kon ik ook mijn hart op.

Hier leerde ik nog beter waar en hoe je informatie moet verzamelen, en ik ontdekte tijdens mijn studie dat er een heleboel waardevolle informatie verborgen ligt in papers die niemand, behalve misschien een handvol veterinairen, leest.

Na mijn afstuderen heb ik kort als onderzoeker gewerkt, maar hier ontdekte ik dat het schrijven van droge wetenschappelijke papers niet helemaal mijn ding is. Ik besloot ik dan ook mijn passie voor schrijven en informatie zoeken samen te voegen op deze website: hondengezond.nl.

Mijn doel is om hier informatie te delen die ik uit ervaring met onze beestenbende heb opgedaan, en die aan te vullen met waardevolle informatie uit bronnen die niet altijd makkelijk te vinden zijn.

Met deze website hoop ik niet alleen zelf meer te leren over mijn favoriete onderwerpen door er net wat dieper in te duiken, ik wil het ook graag delen met andere hondenliefhebbers.

Websites ontstaan helaas niet uit zichzelf, en een goede website bouwen en onderhouden lijkt makkelijker dan het is. Gelukkig is mijn vriend Tom hier goed in, en hij is dan ook degene die ervoor zorgt dat alles altijd werkt en er mooi uitziet.

We hopen dat de artikelen op de deze website je kunnen helpen en je ze met plezier zal lezen.

Agnes

Categorieën

Tags

Archief

Honden Gezond ...